Начало
MULTIONE
MULTICAR
Fiedler
Trilety
Reinex
каналопочистване
миене и поливане
противопожарна техника
зимна техника
Simed
Други
За нас
Контакт

REINEX

Какво можем ние и какви възможности за вас произтичат от това?

Като предприятие с потенциал  REINEX GmbH предлага на своите клиенти иновативни решения на проблеми, високо качество на изработка и прецизност в детайлите. Към това трябва да се добавят гъвкавост при доставките и продукти, които се характеризират с икономичност, точност на размерите и многообразие.

Гамата от продукти обхваща производството на надстройки за малки превозни средства в областите на ниско, високо и свръхвисоко налягане, които могат да се използват за почистване, саниране и други дейности в комуналния сектор. Произвеждат се, също така и надстройки за промиване на канали, изсмукване на тиня и за специфични нужди за монтаж върху бордови каросерии, шасита и други помощни рами за малки превозни средства както и надстройки за разпръскване на солен разтвор.

Постоянните контакти с клиентите и готовността за продължителни преговори допринасят за идентифициране на отделните нужди и създаване на нови продукти и технически решения. Само постоянният контакт с клиентите гарантира, че те ще получат само продукти, годни за пазара.

Качеството, многообразието и доброто съотношение „Качество-Цена” определят конкурентоспособността на фирмата. Многогодишен производствен опит и постоянните продуктови иновации са другите фактори, формиращи успеха.

 

 

 
Начало | За нас | Контакт

© 2011 multitechik-bg.com Всички права запазени
уеб дизайн www.irisvisia.com
+359 2 816 43 86
+359 899 900 061
+359 899 900 062
office@multitechnik-bg.com