Начало
MULTIONE
Серия М
Серия S/SL
Серия SL800
Серия GT
ПРИЛОЖЕНИЯ
MULTICAR
Fiedler
Trilety
Reinex
Simed
Други
За нас
Контакт

Технологиите на MULTIONE са в бъдещето, а предлаганите решения са най-добрите за настоящето

Този, който се е занимавал с научно-изследователска работа и/или произвеждал машини, е стигнал до извода, че пазарът на машини и съоръжения е вече уморен, уморен от половинчати, от некомплектни или функционално ограничени машини!

 

Това се наблюдава в строителния сектор, където е необходима диверсификация в дейностите и намесата на леки, компактни, сигурни и наистина многофункционални машини.

 

Това се вижда и в селското стопанство, комуналните дейности и във всички отрасли, чиито потребности от машини са големи и разнообразни.

ПРЕДПРИЯТИЕТО

След 30-годишен опит на пазара на селскостопанските машини семейство Карраро през 1998 г. създава фирмата CSF S.r.l. Целта е създаването на многофункционален товарач и организиране на неговото производство и пласмент. Тази машина трябва да задоволи нарастващото търсене на многофункционални машини за селското стопанство, за озеленяването, за комуналните дейности и за строителния сектор.

 

MULTIONE Technology in the future: това изречение от 4 думи представя марката MULTIONE, продължава философията MULTIONE, което не означава само вяра в най-иновативните технологии. Целта е производството на машини, резултат от интелигентна иновация; машини, които във всяка своя функция, във всеки естетически детайл, във всеки технически детайл са конструирани така, че да доближат бъдещето до нас.

 

Ние трябва да вярваме, че превръщането на сложните функции в прости действия е една от големите задачи на фирмите, занимаващи се с иновации” – г-н Джузепе Карраро – собственик и управляващ директор на CSF SpА. По тази причина машините на CSF - MULTIONE са така конструирани за работа, че да отговарят на най-високите очаквания на потребителите. Големият опит на г-н Джузепе Карраро в производството на селскостопански машини  и иновативните идеи на семейството обусловиха постоянния растеж на фирмата на пазара, за да се превърне днес  CSF в световен пазарен лидер за този тип машини.

 

Гледайки всеки ден в бъдещето, работейки с футуристичен дизайн, за да се посрещне търсенето на утрешния ден, за да се превърне вече постигнатото днес в по-прост, надежден и перфектен начин; за да се изучават и избират последните технологии, така че пазара да получи незабавно отделната машина, но с всички възможни модерни решения. Това е най-добрия начин – чрез работещи машини да обясниш философията на СSF.

 

Затова машините „MULTIONE” са едно високотехнологично решение, една голяма алтернатива

 

Възможностите за избор са големи:

-          6 серии – M, S, SL, SL800, GT, GT900

-   16 варианта разпределени в отделните серии:

                    - M         4 варианта (2 по мощност и 2 по хидравлична система)

                    - S –         2 варианта  (по хидравлична система)

                         - SL –       2 варианта (по мощност и хидравлична система)

                    - SL800-   4 варианта  (4 по мощност и 3 по хидравлична система)

                    - GT –       3 варианта (по хидравлична система)

                    - GT900 –  1 вариант

177 различни вида и типоразмера допълнителни приспособления

 

 
Начало | За нас | Контакт

© 2011 multitechik-bg.com Всички права запазени
уеб дизайн www.irisvisia.com
+359 2 816 43 86
+359 899 900 061
+359 899 900 062
office@multitechnik-bg.com