Начало
MULTIONE
MULTICAR
Fiedler
Trilety
вакуумни метачни надстройки
надстройки за миене
Reinex
Simed
Други
За нас
Контакт

TRILETY

През 1953 год. Хайрих Трилети основава търговска фирма TRILETY, търгуваща с комунална техника. Продуктовата гама включва метачни машини, миеща техника и сметосъбиращи камиони. Доставчици на машините са добре известни германски производители на комунална техника, с които фирмата подписва договори за изключителни права за продажба за Австрия. Поради добрите възможности на фирмата и конюнктурата на пазара, Trilety GmbH пристъпва към собствено машиностроително производство. Производствената програма включва надстройки за метене и за миене с различни обеми и възможности.

 

През 1996 год. фирмата бе акредитирана по ISO 9001. Със своята постоянно разширяваща се производствена програма Gebr. TRILETY GmbH се стреми към увеличаване на пазарния си дял, както в Австрия, така и в чужбина.

 

Бизнес философията на фирмата Gerb.TRILETY GmbH се основава на три стълба:

           - Компетентност в модерните технологии

           - Производство при оптимална ефективност и качество на високо ниво   

           - Най-добър сервиз, с цел удовлетворяване на потребителите

 

Качеството – Топ приоритет на Gebr.TRILETY GmbH

Качеството на продуктите е тясно свързано с нуждите на потребителите. Поради това е много важно фирмата да може да разкрие специфичните потребности на клиентите и да им бъде в помощ по всяко време както за бизнес транзакции, така и преди, и след доставката на поръчаното оборудване.

 

 
Начало | За нас | Контакт

© 2011 multitechik-bg.com Всички права запазени
уеб дизайн www.irisvisia.com
+359 2 816 43 86
+359 899 900 061
+359 899 900 062
office@multitechnik-bg.com