Начало
MULTIONE
MULTICAR
М27
FUMO
TREMO
ПРИЛОЖЕНИЯ
Fiedler
Trilety
Reinex
Simed
Други
За нас
Контакт

MULTICAR - една движеща се история

Повече от 80 годишен опит осветляват качеството на днешния производител на многофункционалното транспортно  средство MULTICAR. Историята на фирмата започва с нейното „раждане” на 2 август 1920 г. в Тюрингия. Оттогава историята се движи от прогреса и новите технологии в производството. Фирмата устоява и на вирусите от ІІ-та световна война, когато руските войници демонтират почти изцяло производствените мощности. Но,...фирмата се изправя благодарение на хората, които изграждат отново завода.


MULTICAR е единствения производител на превозни средства от бившата ГДР, който можа да оживее след Обединението на двете Германии (ФРГ и ГДР). След присъединяването на MULTICAR към HAKO-Gruppe от Бад Олдеслое през 1998 год., той се изгради като център за научно-изследователска и развойна дейност за специални превозни средства. През юни 2005 год. MULTICAR Spezialfahrzeuge GmbH се сля с HAKO Werke GmbH. Интензивността на съвместната работа в областта на развоя, поддоставките и пласмента се повиши значително, което се отрази в един съществен ръст в оборота в рамките на силно изострена конкурентна борба.

Модерните производствени линии за агрегати и краен монтаж са сертифицирани по DIN EN ISO 9001 -2000

 

Концепцията “МУЛТИКАР” се основава на презумпцията, че икономически по-целесъобразно е да се закупи един енергетичен модул и множество приставки, с което се гарантира пълното използване на оборудването, отколкото да се закупят множество специализирани автомобили, работещи при нужда по няколко часа

МУЛТИКАР” дава възможност да използвате широка гама от допълнително оборудване, което се монтира отгоре, отпред и отзад на основния енергетичен модул. По този начин се гарантира пълното използване на техниката през всичките 365 дни в годината. Която и да приставка може много бързо лесно да бъде монтирана чрез челната плоча за бърза връзка или чрез четирите стандартизирани ябълковидни глави за закрепване към шасито.

Потребителят може да избира между:

  1. три модела – М27, FUMO, ТREMO
  2. два вида бази – къса /2.420 мм/ и дълга /2.9000 мм/
  3. два вида скоростни кутии – ръчна /5-степенна с бързи и бавни скорости/ и хидростатична
  4. два вида колесна формула – 4 х 2 или 4 х 4
  5. два вида кабини – единична или двойна
  6. три вида хидравлични системи / еднокръгова, трикръгова и комфортна/

и още ... около 150 допълнителни приспособления ...

Специализираните транспортни средства “Мултикар” са със съвременни конструкции, оразмерени за максимално натоварване, изработени от висококачествени материали и компоненти от водещи световноизвестни фирми. Те отговарят на най-високите световни стандарти, действащи в момента.

Качеството не подлежи на съмнение и то е “MADE IN GERMANY.

 

 
Начало | За нас | Контакт

© 2011 multitechik-bg.com Всички права запазени
уеб дизайн www.irisvisia.com
+359 2 816 43 86
+359 899 900 061
+359 899 900 062
office@multitechnik-bg.com